Home
Visie
Onderwijs Coach
Financieel Educator
Onze Partners
Contact

 

 

ONDERWIJS COACH

 

SELAH als Onderwijs Coach geeft persoonlijke begeleiding, studiebegeleiding en studieadvies.

 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Je staat passieloos bij een kruispunt en weet niet welke richting je op moet gaan. Je hebt het gevoel dat je in een vicieuze cirkel zit en wilt eruit. Niets is zo frustrerend dan weten wat je kan, maar niet weten wat je moet doen. We helpen je graag om je weer een weg te banen in het vinden van je passie en richting zodat je het beste uit jezelf kan halen. 

 

STUDIEBEGELEIDING

Je volgt een opleiding, maar hebt moeite met bepaalde vakken. Je hebt behoefte aan extra begeleiding bij je huidige studie. We weten uit ervaring dat extra begeleiding leidt tot een duidelijke verbetering van je inzicht en studieresultaten. Wij bieden je persoonlijke studiebegeleiding op het niveau VMBO-K, VMBO-T, HAVO of VWO in de vakken:

             Nederlands, Engels, Wiskunde en Scheikunde

Zit je op de basisschool dan helpen wij je graag met: 

              Taal, Rekenen, Voorbereiding Citotoets, Concentratie en Gedrag

           

STUDIEADVIES

Wat wil je later worden? Deze vraag is vast een keer aan je gesteld, maar je hebt nog geen idee daarover. Of je weet wel wat je later wil doen, maar door het vele aanbod van studies weet je niet welke studie te kiezen.

Wij geven je graag voorlichting over de studiemogelijkheden en adviseren je bij het maken van een studiekeuze die aansluit bij het beroep dat je wilt uitoefenen.

Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen. Dus wacht niet, laten we elkaar ontmoeten.

 
 

SELAH … het moment voor begeleiding en advies

 

 

COPYRIGHT © SELAH 2018  | SELAH - KvK 53905490